fbpx

Veelgestelde Vragen


Hoelang duurt het voordat de foto’s klaar zijn?

Op dezelfde dag stuur ik altijd een aantal foto’s via WhatsApp. De rest van de digitale foto’s zullen binnen een week klaar zijn. Als er bijvoorbeeld een foto gemaakt moet worden waar door een of andere reden spoed achter zit is dat geen probleem. Levertijden van prints in grootte t/m 30×45 is één dag.

Waar moeten we rekening mee houden qua kleding?

In de eerste instantie is de kledingkeuze aan jullie zelf, maar ik heb wel een tip:
Bij het maken van groepsportretten vind ik een bepaalde visuele balans belangrijk. Simpel gezegd betekend dat, dat ik probeer te voorkomen dat alle aandacht naar één persoon trekt. Tenzij dat juist de bedoeling is van de foto natuurlijk!
Als één familielid tijdens een familieshoot een echte felle kleur aan heeft bijvoorbeeld, die enorm contrasteert met de rest, dan zal die waarschijnlijk de show stelen. Of als iemand een heel cool shirt aan heeft met een paar hele grote ogen erop, of grote letters, dan zal op de foto de aandacht daar heen gaan. Maar tegelijkertijd, als meerdere mensen dat hebben maakt het weer niet uit.


Wij zijn slecht ter been, dan is toch onmogelijk om een foto te maken in de duinen?

Het komt regelmatig voor dat een van de familieleden wat ouder is en geen lang stuk kan lopen. Uiteraard houden wij hier dan rekening mee. Er zijn diverse mooie locaties van het Noordhollands Duinreservaat met de auto te bereiken, waarna er maar een klein stukje gelopen hoeft te worden. Dit is overigens nog een voordeel ten opzichte van het strand!

Wat onderscheid een professional van een gemiddelde “fotograaf”?

Een professionele fotograaf heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring met het gebruik van de techniek: licht, compositie, met het aansturen van de geportretteerde en het kiezen van locaties. De fotograaf neemt het plaatje in gedachte nemen en zorgt dat deze zo goed mogelijk resulteert in een foto met impact.
Daarnaast is Duinportret.nl, In tegenstelling tot iemand die het alleen als hobby doet een zelfstandige onderneming waarvan je een goede service en kwaliteit mag verwachten.

Wat ik zoek vind ik niet op deze website

Stuur een bericht! En dan krijgt u antwoord op alle vragen!

Translate »