fbpx

Doe een fotoshoot in de duinen van Castricum en Bakkum

Of je nu voor trouwfoto’s, met familie of vrienden, of samen met je partner op de foto wilt, in Bakkum en Castricum aan Zee zit je op de juiste plek. Je kunt foto’s laten maken in het prachtige landschap van de duinen, in het bos of heerlijk op het strand. Kortom: Deze Noord-Hollandse kustplaats is een perfecte plek om buiten professionele portretfoto’s te laten maken op een toplocatie. Bij Duinportret vind je bovendien een fotograaf die ook kennis heeft van de omgeving en de natuur. Hij zal je op creatieve wijze laten genieten van de omgeving.


In Bakkum en Castricum vind je de mooiste fotolocaties voor het maken van bijvoorbeeld gezin- of familiefoto’s of trouwfoto’s in het Noordhollands Duinreservaat. Van intieme bospaden, tot het open duingebied aan de zeereep, er is ruime keus om te kiezen als de plek om samen op de foto te gaan. Waar we ook op uit komen, het is altijd een plek waar je kan genieten van de natuur.

Populaire locaties om af te spreken zijn parkeerplaats voor camping Geversduin, De hoep / restaurant Johanna’s Hof (tegenover camping Bakkum), Castricum aan Zee, De “karpervijver” en restaurant Het Ruyterhuis.

Fotoshoot bij Geversduin

Op een steenworp van Castricum en Heemskerk vind je Camping Geversduin. Hier rondom vind je diverse bospaden om samen op de foto te gaan. Deze door begroeiing omhulde paden “werken” goed voor het maken van portretfoto’s, omdat het een mooi natuurlijk kader creëert. Wij gaan natuurlijk opzoek naar dit soort perfecte plekken!

Fotoshoot bij Camping Bakkum

Als je tijdens je vakantie verblijf op het gezellige camping Bakkum, zet dan ook eens een fotoshoot in de duinen of op het strand op de to do list. Rondom de camping zijn allerlei plekken om te wandelen en dus ook om mooie foto’s te (laten) maken.

Fotoshoot in Castricum aan Zee

Helemaal aan het einde van de zeeweg ligt Castricum aan zee. Een perfecte fotolocatie. Hier kunnen we namelijk binnen een korte tijd wat foto’s maken op het strand én in de duinen. Er loopt namelijk wandelpad vlak achter de eerste duinen. Dit is bijvoorbeeld handig als jullie trouwen op het strand, maar ook leuk voor de afwisseling bij een familieshoot.

De “Karpervijver”

De karpervijver is in de volksmond een plek die je kunt bereiken via de Haagscheweg in Bakkum. Vroeger zwommen hier heel veel grote karpers. Het was een leuk uitje om daar heen te gaan als kind. Vanaf het smalle bruggetje, wat er nog steeds is, gooide je dan broodjes in het water om de karpers te zien happen. Helaas zijn ze op een gegeven moment middels een grote operatie uit het water gehaald. Vast met een goede reden. Vandaag de dag staat er aan de waterkant, een vogelkijk wand. Met slechts een beetje geluk spot je er een mooie ijsvogel!

Fotolocatie technisch is de karpervijver overigens ook een hele leuke plek, je kan er namelijk grote omgevallen bomen beklimmen voor een familie groepsfoto, een romantisch loveshoot plaatje schieten op het bruggetje of bij het bankje aan de waterkant. Vanaf deze fotolocatie in Bakkum is ook de omgeving te verkennen via de bospaden die uitkomen op het open duin. Kortom een aanrader als fotolocatie en nog steeds een leuk uitje voor ieder kind.

Restaurant Het Ruyterhuis

Tegenover dit restaurant, waar je overigens heerlijk op het terras kan zitten, vind je een heel mooi ovaal veld wat is omringt met bos. Naast dat dit een leuke plek om kinderen te laten ravotten of de hond te laten rennen is dit uiteraard een uitermate geschikte locatie voor een familie fotoshoot.

Boek nu een Familieshoot
Translate »