fbpx

De liefde en een fotoshoot bij zonsondergang

Het gouden uur, ongeveer een uur voor zonsondergang is de mooiste tijd om voor het doen van een fotoshoot. In het bijzonder geldt dat voor een loveshoot. De lange schaduwen op de Noord-Hollandse duinen maken foto’s van jullie samen nog mooier en geven ze een romantisch gevoel.

Boek nu!

Een love fotoshoot in de duinen van Egmond

Een loveshoot is voor iedereen die met z’n tweeën op de foto wil

Maar de term wordt het meest gebruikt voor een casual fotoshoot die vooraf aan een bruiloft, om alvast een beetje te wennen aan de camera en de fotograaf. Het wordt dus ook een pre-wedding shoot genoemd. Maar het kan dus uiteraard ook bijvoorbeeld in het kader van een geregistreerd partnerschap. Deze fotoshoot is bovendien ook een uitstekend moment om jou partner ten huwelijk vragen! Maar misschien geldt dit allemaal niet voor jullie en wil je gewoon een paar mooie foto’s van jullie samen.

Als je een trouwreportage boekt van minstens 6 uur, is de loveshoot gratis.

Al betaald? Dan wordt het volledige bedrag verrekend met de kosten van de trouwreportage. ♥

Hoe werkt het na de shoot?

Direct na de shoot wordt een kleine preview uitgezocht en via WhatsApp verstuurd. Daarna wordt de tijd genomen voor het uitzoeken van de beelden en het maken van eventuele kleurcorrecties. Vervolgens ontvangen jullie een fotoserie in een pdf-bestand. Nadat je de fotonummers door hebt gegeven kun je binnen twee dagen de foto bestanden tegemoet zien.

Het versturen van de foto’s gaat via de website wetransfer.com, maar het is ook mogelijk om ze op een USB-stick te laten zetten. Voor dit laatste kun je bovendien ook nog een mooie cadeauverpakking bestellen, zie hiervoor de extra opties op het boekingsformulier.


Tarief

  • Loveshoot (standaard)
  • 110,-1 uur
  • ♥ "Same-Day Preview" via WhatsApp
  • ♥ Inclusief 5 high-res foto's (jpg)
  • ♥ extra foto's: 1-4 extra: €15,- p/s | 5 extra: €12,50 p/s | 10 extra: €10,- p/s
  • prints i.p.v extra digitale foto's kan ook.
  • Boek nu

Vlinders


Naast dat jullie, spreekwoordelijk, vol met vlinders zitten, vindt je ze natuurlijk ook gewoon in het duin. Zoals bijvoorbeeld deze Distelvlinder, die zomers in grote getale aanwezig kan zijn. Althans, als ze, zoals in 2019, weer massaal naar Nederland komen. Dus met een beetje geluk kunnen we hier deze zomer weer van genieten!

foto © Bastiaan Schuit