fbpx

Foto’s laten maken in de Schoorlse duinen?

Schoorl heeft de hoogste duintop van Nederland en met dit feit alleen al zou Schoorl de beste locatie moeten zijn voor het maken van familie portretfoto’s in de duinen. En dat is ook zo!

Dit Noord-Hollandse duindorp is daarnaast een startpunt voor een groot netwerk aan fiets en wandelpaden door de natuur. Last but not least heeft Schoorl een aantal mooie klimduinen, wat overigens een té gekke plek is om je kinderen hun energie kwijt te laten raken. Slapen ze goed van.

Omdat Schoorl vol onontdekte plekken zit om foto’s te maken in de natuur neemt Duinportret fotograaf Bastiaan Schuit je hier graag mee naar toe om de boel te ontdekken.


” In Schoorl kunnen we altijd wel een plek vinden voor het maken van spontane familie foto’s!”Boek nu

Fotoshoot bij Klimduin Schoorl

Schoorl staat ook bekend om zijn klimduinen. De meest bekende heeft een centrale ligging en is omgeven met cafés en restaurants. Maar er zijn ook nog een paar alternatieven zoals deze aan de oorsprongweg. Deze plek is over het algemeen een stuk rustiger en meer geschikt voor een familie fotoshoot.
Eenmaal boven heb je een geweldig uitzicht en daarna heb je natuurlijk de keuze om verder te wandelen via het pad om gaande weg nog meer spontane foto’s te maken.

Voor het beklimmen van het mulle zand van een klimduin is wel enige conditie vereist, Is de klim te zwaar, zorg dan voor een oersterk familielid die je naar boven kan tillen of jonassen. Dit levert ook vast leuke foto’s op!

“Eenmaal boven kunnen we foto’s maken met een geweldig uitzicht op de achtergrond”

Leuke gezinsfoto in de duinen bij Schoorl
pootje baden op het strand tijdens een fotoshoot

Fotoshoot bij Camperduin

Stranddorp Camperduin ligt net als Groet aan de rand van de Schoorlse duinen. Een plek om te genieten van de natuur, de ruimte, de zee en natuurlijk het strand.

Strandlagune

Wat Camperduin verder uniek voor Nederland maakt is dat er een lagune te vinden is. De lagune is een uniek “meertje” op het strand van Camperduin waar je verschillende watersport activiteiten kan doen, maar natuurlijk ook gewoon in kan zwemmen of pootje baden. Pootje baden en een fotoshoot gaan overigens altijd goed samen!

Duinportret is constant op avontuur voor mooie weidse fotolocaties en Camperduin is één van die plekken. Je kunt hier bovendien een fotoshoot doen in de duinen of op het strand. Wil je eerst wat echte “duin portretfoto’s” maken in het wandelgebied, en daarna ook nog naar het strand, dan is het naastgelegen Hargen aan Zee een nog betere plek om af te spreken.

“Pootje baden en een fotoshoot gaan in Camperduin goed samen!”

Fotoshoot bij Hargen aan Zee

Ben je opzoek naar een rustig, breed strand? Ga dan naar Hargen aan Zee. Hier is geen poespas (er is zelfs geen dorp), maar gewoon een plek om heerlijk te ontspannen!

Maar dit strand is ook dáárom juist uitermate geschikt om portretfoto’s te laten maken. Wat een leuke activiteit is als je een even weg bent samen met je gezin of met de rest van de familie.

Afspreken doen we op het grote parkeerterrein, waar ook fiets en wandelpaden op aansluiten. Hiervandaan kunnen we het wandelgebied in voor portretfoto’s in de duinen. Dus wil je een familie fotoshoot op het strand of in de duinen, ga dan naar Hargen aan Zee!

“Wil je een familie fotoshoot op het strand of in de duinen, ga dan naar Hargen aan Zee!”

Translate »