fbpx

Foto’s maken in de duinen of op het strand bij Bergen?

Denk je aan Bergen, denk je aan het prachtige dorp, de eeuwige laan met zijn mooie panden, de bosrijke ligging, het duingebied, boskrekels, de bloeiende heide en natuurlijk een dagje naar het strand in Bergen aan Zee.
Heel veel redenen dus om Bergen uit te kiezen als bestemming en veel plekken om te bezoeken voor een prachtig portret. Deze mooie Noord-Hollandse kustplaats leent zich, met de vele wandelroutes bovendien goed voor een wandeling met Duinportret fotograaf Bastiaan Schuit. Om leuke en spontane foto’s te laten maken op de heide, de duinen, het bos of op het strand.


“Leuke en spontane foto’s laten maken op de heide, de duinen, het bos of op het strand.”Boek nu

Fotoshoot vlakbij Schaapskooi Bergen

Langs de zeeweg richting Bergen aan Zee, vind je op 100 meter na de rotonde het parkeerterrein bij de Schaapskooi. Dit is een uitstekend startpunt om een fotoshoot van één of twee uur te doen. Daarbij wandelen we bovendien een stukje door het heide, bos en duingebied.

Het is een geweldige locatie om bijvoorbeeld een loveshoot bij zonsondergang te doen of als fotolocatie in te plannen bij een trouwreportage. Hier vind je bijvoorbeeld ook de prachtige heide (zoals te zien is op de achtergrond foto) wat vanaf augustus tot september in bloei staat. Verder vind je er bijzondere kronkelende eikenbomen en in het najaar is het hier een sprookje aan paddenstoelen. Kinderen hebben hier bovendien een hoop plezier (en dus de volwassenen ook) op het kabouterpad.

“een uitstekend startpunt voor een fotoshoot en om te wandelen door het bos en duingebied”

Prachtige bruidsfotografie in de duinen bij Bergen
liefdevolle foto's met het gezin in Egmond

Een fotoshoot vlakbij Duinvermaak in Bergen

Bij Pannenkoeken restaurant Duinvermaak, kun je vanaf het gratis parkeerterrein (google maps) zó het bos in lopen. Even verderop vind je een mooi pad met aan weerszijden een rij bomen die zo schuin staan alsof een storm ze allemaal tegelijk heeft vastgegrepen. Een bijzondere achtergrond heeft het in elk geval opgeleverd. Erg mooi voor een serie portretfoto’s of bruidsfoto’s. Mooie plekken om gezin- of familiefoto’s te maken zijn hier uiteraard ook te vinden. Misschien ontdekken we zelfs een nieuwe plek om foto’s te maken in Bergen

“Misschien ontdekken we zelfs een nieuwe plek om foto’s te maken in Bergen”

Portretfoto’s laten maken in Bergen aan Zee

Portretfoto’s met je partner of met de (hele) familie laat je maken op het strand van Bergen aan Zee.

Het is hier uiteraard heerlijk genieten in de zomer op een handdoek, maar ook bij een temperatuur die dat niet toelaat is het strand van Bergen aan zee een geweldige fotolocatie. Bovendien is in dit laatste geval het strand een plek om nog meer rust te ervaren.

Hier is niets zo mooi als het minimalisme van de zee, de reflecties van het water en niets is zo heerlijk als met blote voeten door het zand of door het koele water te lopen. Daarnaast is niets is zo belangrijk als het vastleggen van herinneringen. Duinportret zal zorgen voor hoogwaardige, professionele foto’s om lang van na te kunnen genieten.

“Niets is zo belangrijk als het vastleggen van herinneringen”

Translate »