fbpx

Laat foto’s maken in het bos en de duinen van Castricum

Of je nu met familie, vrienden of samen met je partner op de foto wilt, in Castricum vind je hiervoor de beste plek de duinen, het bos of op het strand. Castricum is dus een perfecte bestemming voor het laten maken van professionele portretfoto’s op een buitenlocatie en bij Duinportret vind je hiervoor de beste fotograaf.


“Een familie fotoshoot is een perfecte activiteit voor tijdens je vakantie bij Camping Bakkum”

In Bakkum en Castricum vind je de mooiste fotolocaties voor het maken van bijvoorbeeld gezin- of familiefoto’s  in het Noordhollands Duinreservaat. Van intieme bospaden, tot het open duingebied aan de zeereep, er is ruime keus om te kiezen als de plek om samen op de foto te gaan. Waar we ook op uit komen, het is altijd een plek waar je kan genieten van de natuur.

Populaire locaties om af te spreken zijn parkeerplaats voor camping Geversduin, De hoep / restaurant Johanna’s Hof (tegenover camping Bakkum), Castricum aan Zee, De “karpervijver” en restaurant Het Ruyterhuis.

Fotoshoot bij Camping Bakkum

Rondom Camping Bakkum zijn tal van vanaf de camping makkelijk bereikbare plekken om met elkaar op de foto te gaan in de duinen. Ook kun je via de camping strandweg, welke door een fotogenieke duinvallei loopt, uitkomen op het heerlijke zandstrand. Kortom: heb je een verblijf bij Camping Bakkum, maak je vakantie compleet en extra onvergetelijk met een leuke fotoshoot in de buurt.

Fotoshoot bij Geversduin

Op een steenworp van Castricum en Heemskerk vind je Camping Geversduin. Hier rondom vind je diverse bospaden om samen op de foto te gaan. Deze door begroeiing omhulde paden “werken” goed voor het maken van portretfoto’s, omdat het een mooi natuurlijk kader creëert. Wij gaan natuurlijk opzoek naar dit soort perfecte plekken!

Foto’s maken bij De Hoep / Johanna’s Hof

Is Johanna’s Hof misschien wel dé plek waar jullie elkaar het ja-woord geven? In dat geval kunnen we elke moment aangrijpen om de omgeving te benutten voor het maken van de bruidsportretten. Maar wat de aanleiding ook is, dit is sowieso een goede plek om af te spreken om vanuit daar een fotoshoot te doen.

Fotoshoot in Castricum aan Zee

Helemaal aan het einde van de zeeweg ligt Castricum aan zee. Een perfecte fotolocatie. Hier kunnen we namelijk binnen een korte tijd wat foto’s maken op het strand én in de duinen. Er loopt namelijk wandelpad vlak achter de eerste duinen. Dit is bijvoorbeeld handig als jullie trouwen op het strand, maar ook leuk voor de afwisseling bij een familieshoot.

De “Karpervijver”

De karpervijver is in de volksmond een plek die je kunt bereiken via de Haagscheweg in Bakkum. Vroeger zwommen hier heel veel grote karpers. Het was een leuk uitje om daar heen te gaan als kind. Vanaf het smalle bruggetje, wat er nog steeds is, gooide je dan broodjes in het water om de karpers te zien happen. Helaas zijn ze op een gegeven moment middels een grote operatie uit het water gehaald. Vast met een goede reden. Vandaag de dag staat er aan de waterkant, een vogelkijk wand. Met slechts een beetje geluk spot je er een mooie ijsvogel!

Fotolocatie technisch is de karpervijver overigens ook een hele leuke plek, je kan er namelijk grote omgevallen bomen beklimmen voor een familie groepsfoto, een romantisch loveshoot plaatje schieten op het bruggetje of bij het bankje aan de waterkant. Vanaf deze fotolocatie in Bakkum is ook de omgeving te verkennen via de bospaden die uitkomen op het open duin. Kortom een aanrader als fotolocatie en nog steeds een leuk uitje voor ieder kind.

Restaurant Het Ruyterhuis

Tegenover dit restaurant, waar je overigens heerlijk op het terras kan zitten, vind je een heel mooi ovaal veld wat is omringt met bos. Naast dat dit een leuke plek om kinderen te laten ravotten of de hond te laten rennen is dit uiteraard een uitermate geschikte locatie voor een familie fotoshoot.

Translate »