fbpx

Een fotoshoot buiten voor de hele familie of met je eigen gezin

Buiten zijn in de natuur is bewezen gezond en samen zijn met de familie is bewezen gezellig. Ga er dus samen op uit met een fotoshoot van Duinportret om herinneringen te maken.

Er zijn veel plekken waar je dit kunt doen in Noord-Holland, maar de mooiste plekken vind je over het algemeen langs de kust. Bezoek de kalkrijke duinen met de mooie blauwgroene Duindoorn of de kalkarme duinen met paarse Heide. Verwonder je over het reliëfrijke landschap die ontstaan zijn door de wind. De Duinportret fotograaf Bastiaan Schuit kan je hierover van alles vertellen.

” Verwonder je over het reliëfrijke landschap die ontstaan zijn door de wind”

Dit maakt een fotoshoot buiten in de natuur, niet alleen een manier om tot nieuwe foto’s van de familie te komen, maar ook een beleving opzich.Boek nu

Fotoshoot in Noord-Holland

De thuisbasis van Duinportret ligt in Egmond, maar het is ook mogelijk om een buiten fotoshoot te boeken in andere (kust)plaatsen zoals: Zandvoort, Bloemendaal aan Zee,  IJmuiden, Wijk aan Zee, Heemskerk, Castricum (aan zee), Bergen (aan zee), Schoorl, Hargen aan Zee, Camperduin, Petten, Sint Maarten, Callantsoog en Julianadorp. Als jouw plaats er niet tussen staat kun je het op het boekingsformulier aangeven in een bericht.

“Het is in heel Noord-Holland mogelijk om een buiten fotoshoot te boeken”

 

Buiten heb je de ruimte

Een fotoshoot in een fotostudio staat garant voor perfecte plaatjes tijdens alle weersomstandigheden. Een fotoshoot buiten laten plaatsvinden biedt echter veel voordelen. Naast dat perfecte plaatje namelijk ook: meer ruimte, variatie tussen de foto’s, dieptewerking, meer spontaniteit, ravotten en meer lol hebben met elkaar. Het draait tenslotte niet alleen maar om de foto, maar er is ook veel andere gezonde afleiding. Vooral met kinderen is het hebben van wat extra ruimte, geen overbodige luxe!

“Een fotoshoot buiten biedt nog veel meer”

Translate »