fbpx

Foto’s laten maken in Egmond aan Zee

Fotolocatie Egmond aan Zee


Trouwfoto’s laten maken in Egmond aan Zee?

Bij een bruiloft in de zomer is badplaats Egmond aan Zee natuurlijk dé plek om romantische trouwfoto’s te laten maken op het strand. Met de voeten in het zand of misschien zelfs pootje badend, samen genieten van de zee. Dit zijn mooie momenten voor ons om vast te leggen. Dus plan met ons een tijdstip dat de zon laag staat voor het beste plaatje.

Familie fotoshoot in Egmond aan zee

Ook voor een familie fotoshoot of gezinsfoto’s is badplaats Egmond een perfecte keuze. Een weekend naar Egmond wordt nooit meer vergeten. Al is dat alleen al door de goede, hoogwaardige familiefoto’s waarmee jullie thuiskomen. Herinner de dag dat jullie daar samen waren. Toen jullie daar liepen met de voeten in het zand, het zoeken naar schelpen en het letterlijk samen in de branding staan. Misschien zien we wel een zeehond die met z’n kop net boven het water uitsteekt. Overigens is het strand van Egmond het hele jaar rond een aanrader. Buiten het zomerseizoen is het hier sowieso wat rustiger.

Mochten jullie het net als ons ook leuk vinden om in de duinen foto’s te maken, dan is er de optie om vanaf boulevard noord in korte tijd van het strand naar de duinen lopen.

Een andere optie voor een fotoshoot in de duinen van Egmond aan zee is de ingang aan de zuidkant: de vlewoseweg Hier lopen we over slingerende paden door het “grijze” duingebied.

Translate »